Puur Mindset Academy

"Voor een sterke mentale gezondheid"

PMA staat voor Puur Mindset Academy en ik ben er om jou als persoon mentaal sterker en gezonder te maken. Dat doe ik door de beste tips en nieuwste trends te delen via mijn ebooks, blogs, video’s, cursussen, podcast en door gelijkgestemde mensen te verbinden binnen mijn Puur Mindset Academy Community.

Eigenaar van de Puur Mindset Academy

Jerik van Nuenen startte in 2020 vanuit thuis, in coronatijd, de PMA om mensen te inspireren met hoe ze door middel van hun denkwijze hun mentale gezondheid naar een hoger niveau kunnen tillen. Jerik specialiseerde zich in levenskunst en schreef hierover een ebook 'Word de beste versie van jezelf' waarmee hij in 1 klap online veel naamsbekendheid kreeg in korte tijd. Naast dat Jerik zichzelf bezig houdt met de mentale gezondheid van met name jongeren heeft hij al 11 jaar een grote passie voor affiliatemarketing. Jerik houdt zich - naast zijn online business - vooral bezig met het coachen van mensen op het gebied van affiliatemarketing en mentale gezondheid.

Mijn methode

In 2020 verscheen mijn ebook 'Word de beste versie van jezelf' die inmiddels ruim 5000 keer is gedownload. Dit boek bevat alle wijze levenslessen die ik de afgelopen 10 jaar heb geleerd op het gebied van mindset, denkwijze en persoonlijke ontwikkeling. Deze waardevolle levenslessen geef ik graag weer door aan anderen.