Hieronder zie je een gevarieerde en zeer uitgebreide greep uit de resultaten van de Puur Mindset Academy cliënten

Jerik's feedback komt KEIHARD aan!

"Ik wist niet goed waar ik mee bezig was met mijn online business. Ik miste echt passie en een goede focus. Ook ben ik gestart met de verkeerde coach waar ik geen persoonlijk contact mee had. Ik stond op het punt om het op te geven, omdat ik niet meer wist hoe ik verder moest. En toen kwam Jerik..."


Door de intensieve 1 op 1 coaching heeft Robbert zijn passie voor affiliatemarketing weer teruggevonden. Ook op persoonlijk vlak heeft hij grote stappen gezet waardoor hij nu de juiste focus weet te behouden.

"De juiste focus voor de groei van mijn online business"

"Ik was behoorlijk eigenwijs in het begin. Ik had meerdere websites en wist niet goed wat ik echt wilde. Door je open te stellen en een spiegel voorgehouden te krijgen door een ander, kun je nog verder doorgroeien. Je gaat heel veel dingen zien die je nog niet ziet. Door er met iemand over te kunnen klank-borden denk ik dat voor iedereen geldt dat je daar veel en veel sterker van wordt.”


Lars heeft een website over crypto en heeft tijdens de 1,5 jaar begeleiding door Jerik enorme stappen gezet als het gaat om zakelijke en persoonlijke groei. Lars had moeite om focus te behouden. Dit is in de afgelopen 1,5 jaar enorm verbeterd, waardoor Lars nu grote sprongen vooruit maakt met zijn online business.

"Ik ben veel zelfverzekerder geworden"

"Door heftige gebeurtenissen en situaties uit het verleden, die ik niet verwerkt had, kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik had nergens zin meer in en mijn leven was uitzichtloos. Helaas heeft alle hulp van verschillende hulpinstanties geen positief resultaat opgeleverd."


1 op 1 cliënt Astrid plande een gratis zoomcall in en in slechts een half jaar tijd is ze getransformeerd van "negatief-denkend - -persoon" tot echte powervrouw. Het grote probleem bij haar was dat ze elke dag stil stond bij haar verleden en daardoor niet verder vooruit kwam.

"Door de juiste vragen te beantwoorden ben ik gaan reizen"

"Ik liep vast met mijn leven en ik wist niet goed wat ik wilde. Doordat Jerik de juiste vragen aan mij stelde ben ik heel erg goed gaan nadenken over wat ik nu juist echt wilde in plaats van gevangen zitten in het systeem van onze huidige maatschappij."

Nick van Asperen gaf tijdens een wekelijkse coaching sessie aan dat hij graag naar het buitenland wilde en het digital nomad leven wilde ervaren. Dankzij de intensieve 1 op 1 coaching is hij 2 keer naar Spanje gereisd en is hij in oktober 2022 voor onbepaalde tijd naar Bali en Thailand gegaan.

Bekijk hier een aantal video cases van 1-op-1 cliënten

Zij gingen jou al voor

null
null

null

null

Wil je weten wat jouw volgende stap is?

Je weet dat er meer mogelijk is, zakelijk en persoonlijk. Maar je hebt alleen geen idee wat nou echt je concrete hulpvraag is. Je weet niet precies of je externe hulp kunt gebruiken.

Of je weet wel wat je hulpvraag is...

...maar met wat voor hulp ben jij écht geholpen? 🤔

Een online programma, Mastermind, 1-op-1 Coaching, iets anders...?

Je weet niet wat je niet weet. Laten we daarom in gesprek gaan... Door het gesprek ga je ineens zien wat je tot daarvoor niet zag. Je krijgt helderheid wat die éen of twee stappen zijn die jij nu te zetten hebt.

Samen bepalen we wat jij nu het beste kunt gebruiken om te gaan van waar je nu staat naar waar je heen wilt.