Review van Robbert Kramers over de PMA Masterclass

Graag wil ik je meenemen door mijn aantekeningen die ik heb gemaakt toen ik de online masterclass van Puur Mindset Academy aan het volgen was. Ik was super enthousiast omdat het een cursus is die jou kan helpen als je moeite hebt met doelen stellen, ongelukkig bent in je leven, negatieve patronen in je leven wilt doorbreken en eigenlijk nog veel meer!


Leuk dat er met foto’s gewerkt wordt om iets duidelijk te maken!

Tijdens de hele masterclass wordt er gebruik gemaakt van heel veel foto’s terwijl je uitleg krijgt! Hierdoor blijft het heel erg leuk om te kijken en verveelt het niet!

De opdrachten met vragen zetten je enorm aan het denken!

Door dat Jerik vragen stelt waarover je moet nadenken worden veel dingen duidelijk voor je! Het is confronterend maar geeft een inzicht in jouw eigen leven.


Jerik komt heel geloofwaardig over!

Als je de masterclass aan het volgen bent lijkt het vaak alsof Jerik naast je op de bank zit terwijl het een videocursus is. Jerik is in staat om jouw vertrouwen te winnen en gaat luisteren naar hem. Ik weet dat ik hier moeite mee heb en niet zo snel mensen vertrouw

hierin. Maar toch lukt het hem dat ik ga luisteren naar hem!


Je kunt de masterclass op jouw eigen tempo volgen!

Door dat het een videocursus is kun je het traject doorlopen op jouw tempo. Hierdoor ervaar je geen tijdsdruk en dat voelt goed!


Jerik stelt zich heel kwetsbaar op!

Tijdens de masterclass bespreekt Jerik ook eigen situaties. Hierdoor laat hij veel van zichzelf zien en krijg jij herkenningspunten. Je krijgt het gevoel dat jij niet de enige bent die deze dingen doormaakt.


Eigenlijk heb ik nog veel meer aantekeningen gemaakt maar dan zou het te lang worden.

Maar ik wil er nog wel 2 aanhalen.


Als eerste. Als je de masterclass aan het volgen bent merk je aan alles dat alles wat Jerik zegt en adviseert recht uit zijn hart komt! Het is niet gespeeld, het is Jerik zelf die adviezen geeft!


En als tweede. Jerik doet er alles aan om jou te helpen! Dit gevoel krijg je direct bij het volgen van de masterclass. Hij geeft meerdere keren aan dat je hem bij vragen kunt mailen. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat hij jou wil helpen! Ik raad iedereen dan ook echt aan om deze masterclass te gaan volgen. Je krijgt er geen spijt van en het helpt iedereen op zijn eigen manier!