Verander je mindset, verander je leven

met de

Puur Mindset Academy Masterclass!

Ik help je op basis van mijn eigen ervaring naar meer persoonlijk geluk en succes.

Direct starten

12 uur

Live online sessies

44 Video's

Plus audioprogramma

BONUS

Veel bonusmateriaal

Voorwoord door Jerik

Voordat ik je alles ga uitleggen over de Puur Mindset Academy Masterclass wil ik je eerst het volgende vertellen. Misschien heb je mijn boek Word de beste versie van jezelf gelezen, volg je mij op social media of heb je naar een van mijn podcastafleveringen geluisterd maar heb je geen idee wie ik verder ben.


Mijn naam is Jerik van Nuenen. In 2020 heb ik de Puur Mindset Academy opgericht om les te geven in levenskunst. Oftwel, alle dingen die je nooit op school hebt geleerd of tijdens je opvoeding hebt meegekregen van je ouders en de mensen in jouw omgeving maar die wel enorm belangrijk zijn in je leven. Inmiddels heb ik honderden mensen op weg mogen helpen naar een kwalitatief beter leven en meer persoonlijk geluk en succes.


Om jou op weg te helpen heb ik dit programma ontwikkeld: de Puur mindset Academy Masterclass. Je wilt graag een gelukkig en gezond leven, je hebt doelen die je wilt behalen, dromen die je wilt waarmaken, Je wilt graag meer vrije tijd en financiële vrijheid, je wilt graag like minded mensen om je heen. Wat je ook maar wil, ik ga je helpen om de weg er naar toe te bewandelen.

Er gebeurt heel veel in de wereld., voor en achter de schermen. Niet iedereen ziet het. Maar wat er ook gebeurt; wat de situatie ook is, het is aan jou en mij hoe wij ermee omgaan. Wat gebeurt er met onze vrijheid en met ons geld? Hoe ziet onze toekomst eruit? Veel vragen. Ik denk hier elke dag goed over na en zorg ervoor dat ik hier goed op voorbereid ben. 


Het is erg belangrijk dat je je eigen koers vaart. Dat jij de regels bepaalt hoe jij je leven wil leven. Wat niemand je ooit kan afnemen is de manier waarop je denkt. En de manier waarop je denkt bepaalt grotendeels de kwaliteit van je leven.


Je kan allerlei andere programma's en cursussen volgen, maar het begint echt eerst met jou. Je bedrijf, je relatie, je communicatie, je sociale positie, je financiële vermogen en je geluksgevoel. Alles in je leven wordt beter als jij jezelf verbetert. Als jij leert, groeit en ontdekt waartoe je werkelijk in staat bent.

Mag ik je uitnodigen om dit jaar mee te doen met Verander je mindset

"Ik wil je graag uitnodigen om onderdeel te worden van de Puur Mindset Academy community"

Dit programma is voor...


 • positieve, ondernemende mensen
 • mensen die meer uit zichzelf willen halen
 • mensen die vrij en onafhankelijk willen leven
 • mensen die houden van actie ondernemen
 • gamechangers die het verschil willen maken

“Meestal zien mensen alleen het eindresultaat, het succes, maar vergeten ze de weg er naartoe. En die weg was hobbelig met vele tegenslagen. Ik liep vast in mezelf, ik heb van een uitkering moeten leven, ik leefde ongezond en voelde me ongelukkig. Dus ik ging op zoek naar mensen die mij wijze levenslessen konden geven, mijn leermeesters. Mensen die vaak hun school niet hadden afgemaakt, maar die zeer succesvol waren geworden op tal van gebieden. De weg was lang en niet altijd makkelijk, maar het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Een leraar in levenskunst, die spreekt uit eigen ervaring. Ik leef mijn mooiste leven en daarom kan ik jou vertellen hoe jij dat ook kan. De waardevolle lessen die ik leerde, plus al mijn eigen ervaringen vertel ik nu door.


- Jerik van Nuenen

Denk eens even na wat je zou willen veranderen aan je dagelijks leven.

 • Wat staat er op je wensenlijst?
 • Waar loop je nu tegen aan wat je zsm wil oplossen?
 • Of als je echt durft: Hoe ziet het leven van je dromen eruit?

Stel je eens voor dat de kwaliteit van je 

leven naar een next level zou gaan.

Hoe voelt dat?

Wat is de Puur Mindset Academy Masterclass?

Verander je mindset is een uniek online programma op het gebied van mindset, zelfontwikkeling, mentale gezondheid en persoonlijk succes. Met live masterclasses, Q&A-sessies waarin je vragen kan stellen, coaching gesprekken, werkboeken, video- en audiolessen.

We kijken naar de kwaliteit van jouw huidige leven op basis van een persoonlijke analyse: waar loop je nu tegenaan, waarin wil je jezelf verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Welke doelen wil je behalen op de belangrijkste gebieden in je leven? Deze en andere vragen gaan we met je beantwoorden.

12 maanden lang begeleid ik je met live sessies en wekelijkse e-mails. Je hebt een jaar lang toegang tot alle lessen, maar onder mijn begeleiding, is het mogelijk om het programma binnen vier maanden geheel af te ronden.
Het programma is zeer uitgebreid, met 12 uur live sessies plus 44 opgenomen video's waarin ik les geef. De live sessies gaan via Zoom, zodat ik je kan zien en ook gesprekken met je kunnen voeren. Het is dus echt een live interactief programma.

Bij elke les kan je een werkboek downloaden, want je gaat niet alleen kijken, luisteren en lezen, maar je gaat zelf nadenken over vragen en antwoorden. Dat alles zal je zoveel inzichten geven, dat je al snel gaat merken dat je kijk op het leven verandert.

Wellicht ben je een beetje sceptisch en kan je het je niet voorstellen dat het echt zo life-changing is. Honderden deelnemers die je voorgingen zijn het bewijs. Lees hun reviews op deze pagina.

Ik begeleid je op weg naar jouw mooiste leven

null

Dit ga je leren

 •  Persoonlijk leiderschap

Wij doen persoonlijke analyses zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. Je zult niet meer zo snel geraakt worden door kritiek van anderen en je zult je leven leiden op basis van je eigen leefregels. Je krijgt inzicht in waarom je de dingen doet die je doet, wat je belangrijke persoonlijke waarden zijn en waar je gedachten en gedrag vandaan komen.

 • Overwin beperkende overtuigingen

We onderzoeken waar je blokkades zitten, je leert beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je die kan doorbreken en kan omzetten in een mindset voor succes. Emoties kunnen je soms in de weg zitten. Je emoties leren begrijpen en ermee kunnen omgaan geeft je veel vrijheid en meer plezier in je dagelijks leven.

 • Goede vragen stellen

Om goede keuzes te kunnen maken heb je helderheid en overzicht nodig. De meeste onrust, twijfel en onzekerheid, komt voort gebrek aan helderheid in je denken. In beide gevallen zal je goede vragen moeten stellen, want die geven je inzichten, antwoorden, zelfvertrouwen en rust.

 • Meer balans in je leven

Krijg inzicht in hoe je meer balans creëert in je leven. Leer hoe je je tijd beter kunt indelen, bewuster kan leven en je beter kan omgaan met relaties. Je zal ontdekken hoe je meer voldoening kunt behalen op de belangrijkste gebieden van je leven.

 • Doelen stellen, dromen waarmaken

Wat je nodig hebt om doelen te behalen en dromen waar te maken, is de juiste strategie. De bewezen 12 stappen strategie stelt je in staat om effectief resultaat te behalen, zowel privé als zakelijk.


 • Gebruik de kracht van je gedachten

Ontdek hoe je gedachten bijna alle resultaten in je leven beïnvloeden. Leer je denkwijze te begrijpen.  Dan zal je in staat zijn om je persoonlijke besturingssysteem te herprogrammeren voor succes.

€ 249,- (inclusief BTW)

Dit is wat je krijgt:

 • 44 online trainingsvideo's t.w.v. € 399,-
 • 10 audiolessen t.w.v. € 99,- 
 • Diverse waardevolle e-books en werkboeken met stappenplannen voor een betere (mentale) gezondheid en een positievere mindset t.w.v. € 149,-
 • Ontdek je droombaan t.w.v. 49,-
 • Interviews met succesvolle mensen t.w.v. 499,-
 • Groepscoaching sessies t.w.v. € 149,-

Totale waarde: € 1.344,-


Daarnaast...

 • Krijg je exclusieve toegang tot de besloten Online Community met like-minded mensen
 • Zijn alle livestreams en video's ook later terugkijken.
 • Wordt er minimaal 2x per jaar een exclusieve ledenborrel georganiseerd waar je voor uitgenodigd zult worden.

“Het gaat niet om wat het kost, het gaat om wat het je oplevert."

Wat deelnemers zeggen

Programma inhoud

Les 1: Persoonlijk leiderschap

- Waar sta je nu?
- De kwaliteit van jouw leven
- Persoonlijke waarden
- Angst
- Communicatie
- Eigenwaarde en zelfvertrouwen
- Leer jezelf beter kennen
- Goede vragen stellen

Les 2: Je mindset

- Je persoonlijke besturingssysteem
- Positieve en negatieve mindset
- Hoe is jouw mindset ontstaan?
- Analyseer jouw mindset

Les 3: Doelen stellen

- Bepaal een duidelijk en concreet doel
- Omschrijf je ideale leven
- Visualiseer het eindresultaat
- Volg een voorbeeld
- Verzamel een dreamteam
- FOCUS

Les 4: Tijd is kostbaar

- Wat heb je gedaan met je tijd?
- Omgaan met je tijd

Les 5: Money mindset

- Rijkdom
- Beperkende denkpatronen over geld
- Geld moet in beweging blijven
- Van verlangen naar financiële rijkdom

Les 6: Zelfanalyse

- In deze les ga je 44 vragen aan jezelf stellen en beantwoorden. Dankzij de antwoorden heb je een veel duidelijker beeld van jezelf over wie je bent en waar je nu staat.

Les 7: Positieve affirmaties

- In deze les ga je een lijst van positieve affirmaties maken die bij jou passen.

Les 8: 13 oorzaken van mislukking

- In deze les ga ik uitgebreid in op de 13 oorzaken van mislukking.

Les 9: Dankbaarheid

- Alles over dankbaarheid

Les 10: Opdrachten en oefeningen

- Door een aantal waardevolle opdrachten te doen krijg je beter inzicht in wie je bent, waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Les 11: Boeken

- In deze les deel ik alle boeken over mindset en persoonlijke ontwikkeling die ik heb gelezen en die ik jou van harte aan kan bevelen.

Puur Mindset Academy

Krijg direct toegang tot al het online cursusmateriaal van de PMA Ledensite. Leer met aan de hand van 60+ praktische video's de fijne kneepjes van alle aspecten van mentale gezondheid en garandeer jezelf van meer geluk, succes, financiele onafhankelijkheid, betere relaties en vrijheid!

Ik houd mijn trainingen altijd actueel met de nieuwste trends en voeg ook regelmatig nieuwe trainingen toe. Via de ledensite en de app kun je mijn trainingen altijd en overal bekijken.

In de academy vind je o.a. 3 volledige cursussen en opnames van webinars en masterclasses.

Puur Mindset Academy Masterclass

t.w.v. 399 Euro


 • Ontdek hoe jouw persoonlijk leiderschap kunt vergroten
 • Hoe kun je een sterkere en positievere mindset krijgen?
 • Hoe kun je makkelijk en concreet doelen stellen?
 • Krijg een betere money mindset
 • Doe een waardevolle zelfanalyse
 • Ontdek waarom dingen mislukken


Audiotraining

t.w.v. 99 Euro


 • Leer waarom een ochtendroutine zo belangrijk is
 • Ontdek de voordelen wanneer je geen nieuws meer kijkt
 • Zo bepaal je met wie je wel en niet omgaat
 • Meer geluk door dankbaarder te zijn
 • Hoe nuttig het elimineren van social media voor je kan zijn
 • Zo creëer je de ultieme vrijheid voor jezelf

E-books en werkboeken

t.w.v. 149 Euro


 • Stel de juiste vragen om erachter te komen wat je echt wilt
 • In 5 stappen zekerheid over je leven
 • Haal meer uit persoonlijk leiderschap
 • 30 dagen mindset challenge
 • Ontdek jouw eigen persoonlijke waarden

Ontdek je droombaan

t.w.v. 49 Euro

 • Videotraining + werkboek
 • In 10 stappen je ultieme droombaan ontdekken
 • Wat is je huidige situatie en wat zijn jouw wensen?
 • Wie ben je, wat wil je precies en wat vind je belangrijk?
 • Waar ben je goed in en wat houdt je tegen?
 • Maak een keuze en hoe ga je het daarna verder aanpakken?

Interviews met succesvolle mensen

t.w.v. 499 Euro


 • Ontdek hoe ze zijn gestart
 • Wat heeft ervoor gezorgd dat ze nu zo succesvol zijn?
 • Leer van hun kennis en ervaring in hun vakgebied
 • Welke fouten hebben zij gemaakt waar jij van kunt leren?
 • Wat is hun manier hun leven?

Groepscoaching sessies

t.w.v. 149 Euro


 • Krijg meer inzicht in jouw eigen talenten
 • Hoe je jouw talent beter gaat benutten
 • Krijg meer zelfwaardering
 • Durf trotser te zijn op jezelf 
 • Leer van elkaar

Alles kun je volgen dankzij de speciale app

Via je smarphone, tablet en/of PC

Denk in mogelijkheden, niet in problemen

We hebben te maken met onzekere economische, financiële en sociale omstandigheden. Het is een onrustige periode. Maar het is aan jou hoe je er mee omgaat. Ik zeg niet dat het altijd makkelijk is, maar ik ben er wel van overtuigd dat er altijd oplossingen en kansen zijn. Om die te zien zal je een sterke persoonlijkheid moeten zijn met een positieve, krachtige mindset. Iemand die voor zichzelf kiest en niet achter de massa aan hobbelt. Iemand die durft te strijden voor vrijheid en rechtvaardigheid. Bereid je voor, kies voor je eigen toekomst en leer kansen te zien in deze minder makkelijke tijden.
Ik spreek uit eigen ervaring en heb zelf al meerdere tegenslagen en moeilijke periodes moeten overwinnen. Dat kan jij ook. Wat je nodig hebt, zijn leiderschapskwaliteiten. Je moet creatief kunnen denken en je niet laten ontmoedigen en afleiden door wat er in de wereld om je heen gebeurt. Wat niemand van je kan afnemen is hoe je denkt en de kwaliteiten waarover je beschikt. Daarom is het zo belangrijk om te blijven leren. Wees een gamechanger, die gelooft in het goede, want alleen samen kunnen wij de wereld mooier maken. Maar een mooiere wereld, begint bij jezelf.

Twijfel Je Nog? Doe Mee Zonder Risico

Uit onderzoek blijkt dat twijfelaars meestal te laat of verkeerd kiezen. Dat zou jammer zijn, want je kan meedoen met dit programma zonder risico. Als je alle lessen hebt gevolgd, de opdrachten hebt uitgevoerd, de vragen hebt beantwoord en je bereikt achteraf niet het gewenste resultaat, dan kun je je geld terugvragen.

                   

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma?

De Puur Mindset Academy Masterclass is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en meer uit zichzelf wil halen. Het maakt niet uit of je 16 of 66 bent, het maakt niet uit wat je achtergrond is, er is voor iedereen iets te leren en je haalt eruit wat voor jou van toepassing is. Wat wel heel belangrijk is, is dat jij er écht voor wil gaan!

Door dit programma zal je veel meer inzicht krijgen in jezelf, waarom je doet wat je doet, wat je werkelijk wilt en hoe jij op jouw manier je mooiste leven kan gaan leven.

Waar en wanneer kan ik de video's bekijken?

Je ontvangt toegang tot de leeromgeving (Online Academy) met persoonlijke inloggegevens (die ontvang je van ons na aankoop). Het gehele programma is te volgen in onze besloten leeromgeving. Regelmatig wordt er nieuw materiaal ge-upload. De live trainingen en Q&A’s zijn na de livestream ook onbeperkt terug te kijken.

Kan ik vragen stellen over de lessen?

Ja. Je kunt al jouw vragen stellen in het forum. Ik zal samen met mijn team en andere forumleden jouw vraag/vragen beantwoorden

Krijg ik ook persoonlijke 1-op1 coaching?

Tijdens de live de maandelijkse Q&A webinars is het mogelijk dat ik je uitkies om met je te praten of een vraag van je te beantwoorden. Niet iedereen krijgt dus een persoonlijke 1-op-1 coaching of persoonlijk gesprek. Additioneel neem ik wel een aantal coachingsgesprekken op met mensen die ik zelf selecteer. Video's van die coachingsgesprekken komen beschikbaar in de Online Academy.

Moet ik met alles meedoen?

Nee, dat hoeft niet. Je mag zelf kiezen of je alles wilt volgen of niet. Je hebt onbeperkt toegang tot alle lessen, dus je hebt alle tijd om het volledige programma te volgen. Maar het is aan jou welke onderdelen je wel en niet wilt meedoen.

Wat is het verschil met je E-book?

Word de beste versie van jezelf is denk ik een waardevol boek dat je heel veel inzichten kan geven. En als je doet wat ik schrijf, kan het je heel veel brengen. Maar het is net als een boek lezen over pianospelen, of pianoles nemen van een bekwame leraar. Over sommige dingen kan je veel leren uit een boek, denk aan autorijden, skiën, of piano spelen. Maar in de praktijk, door les te nemen, ga je het veel beter begrijpen en zal je het sneller op de juiste manier kunnen toepassen. Het boek is wel een goede leidraad voor dit online programma.

Zijn dit studie- of opleidingskosten?

Je investering in dit programma kun je opvoeren als studiekosten. Vraag je financieel adviseur hoe dit in jouw specifieke situatie van toepassing is. Ben je ondernemer dan valt de aankoop van het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je als ondernemer natuurlijk kunt terugvorderen.

Hoeveel tijd ben ik bezig met dit programma?

Hoeveel tijd je ermee bezig wilt zijn is helemaal aan jezelf. Het programma bestaat uit meerdere videolessen, die je kan bekijken wanneer je zelf wilt. Bij alle lessen ontvang je ook veel vragen en opdrachten in de (pdf) werkboeken. Wij adviseren om minimaal 1,5 tot 3 uur per week te besteden aan de lessen.

Mag ik dit programma met anderen delen?

Het is niet toegestaan om het programma te verspreiden. De rechten behoren toe aan de Puur Mindset Academy. Wanneer wij ontdekken dat het programma zonder toestemming wordt verspreid (op welke manier dan ook), zal je toegang tot het programma direct worden beëindigd. Elke deelnemer heeft eigen inloggegevens, dus het is eenvoudig te achterhalen of die onrechtmatig wordt gebruikt. Onrechtmatig gebruik zal leiden tot juridische consequenties en een financiële claim. Het is wel toegestaan om dit programma te volgen met je partner, maar jullie krijgen samen één inlog.

                 

Over Jerik van Nuenen

Jerik is als ondernemer actief geweest in de golfsport, entertainment en media. In 2018 startte hij met zelfontwikkeling door boeken te lezen over persoonlijke ontwikkeling en mindset. Door deze keuze leerde hij veel dingen die hij niet op school heeft geleerd of tijdens zijn opvoeding heeft meegekregen. Vervolgens schreef hij zijn eerste e-book Word de beste versie van jezelf.


Tegenwoordig ziet hij zichzelf vooral als leraar in levenskunst.

In 2021 begon Jerik met het online programma de Puur Mindset Academy Masterclass. Meer dan 3000 mensen hebben sindsdien meegedaan. Ervaringen en resultaten van deelnemers kan je lezen in de vele geweldig mooie reviews.

null

Wat anderen zeggen over Jerik

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Jerik is een persoon met een groot hart en een scherpe geest"
"De juiste persoon als je aan de slag wilt om je mindset te verbeteren." Mede dankzij de coaching van Jerik en de goede vragen die hij mij heeft gesteld heb ik de keuze gemaakt om te emigreren naar Mexico en leef hier echt mijn ultieme droomleven." 
Harm van Wijk - Beleggen.com
"Door Jerik heb ik grote stappen richting mijn doelen gemaakt" 
"Jerik heeft mij de juiste inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt en ben meer gaan luisteren naar mijn intuïtie. Met als resultaat dat ik een gelukkiger mens ben geworden en nu een leven vol passie leef."
Astrid Prins
"Jerik heeft mij ècht wakker geschud"
"Jerik confronteert je behoorlijk met jezelf. Hij houdt je telkens een spiegel voor en gaat daar net zolang mee door totdat je inziet dat het niet aan anderen of de omstandigheden ligt, maar 9 van de 10 keer ligt de oorzaak bij jezelf". Hierdoor ben ik enorm gegroeid als persoon.
Hans Kesselink
null

"Maak van je leven een meesterwerk!"

€ 249,- (inclusief BTW)

Dit is wat je krijgt

 • 44 online trainingsvideo's t.w.v. € 399,-
 • 10 audiolessen t.w.v. € 99,- 
 • Diverse waardevolle e-books en werkboeken met stappenplannen voor een betere (mentale) gezondheid en een positievere mindset t.w.v. € 149,-
 • Ontdek je droombaan t.w.v. 49,-
 • Interviews met succesvolle mensen t.w.v. 499,-
 • Groepscoaching sessies t.w.v. € 149,-

Totale waarde: € 1.344,-


Daarnaast...

 • Krijg je exclusieve toegang tot de besloten Online Community met like-minded mensen
 • Zijn alle livestreams en video's ook later terugkijken.
 • Wordt er minimaal 1x per jaar een exclusieve ledenborrel georganiseerd waar je voor uitgenodigd zult worden.

“Het gaat niet om wat het kost, het gaat om wat het je oplevert."