Podcast #59 | Interview met Jaco Zuijdwegt & Falco Cloots van Rich Mind
28 mei 2021 
in podcast
1 min. leestijd

Podcast #59 | Interview met Jaco Zuijdwegt & Falco Cloots van Rich Mind

In dit interview spreek ik met Falco Cloots en Jaco Zuijdwegt. 2 van de 4 gezichten van Rich Mind. Falco is investeringsspecialist en is al ruim 13 jaar bezig met hoe het geldsysteem daadwerkelijk werkt. Daarnaast investeert hij in meerdere assets en coacht jonge ondernemers die ook graag willen starten.

Jaco neemt als online ondernemer de e-commerce kant van Rich Mind voor zijn rekening. Hij begeleidt ook ondernemers op gebied van mindset en in hoe je een online bedrijf opstart.

Rich Mind is een Business & Lifestyle platform voor de nieuwe, gezonde en gelukkige generatie vermogenden. Ze helpen de nieuwe generatie om échte waarde op te bouwen, succesvol te leven, te laten groeien en deze waarde te beschermen.

Zoals ze het zelf zeggen: ze prikken door de bullshit heen die al generaties lang wordt verkondigd over hoe het geldsysteem werkt. Dit doen ze door persoonlijke begeleiding op gebied van investeren, kennis en mindset.

Daarnaast is Rich Mind zeer actief met hun platform, Rich Mind Academy waar nu de Crypto Academy deel van uitmaakt. Samen met de persoonlijke begeleiding is dat de opstap voor ondernemers om te leren investeren.

In deze podcast aflevering geven Falco en Jaco antwoord op de volgende vragen:

  • Wie is Rich Mind
  • Waarom is jullie kennis, mindset en actieplan zo belangrijk voor andere ondernemers
  • Welke unieke formule bieden jullie
  • Hoe start je met investeren en bij wie moet je zijn
  • Dit en veel meer hoor je in deze mega waardevolle podcast onder leiding van Puur Mindset Academy

Ga voor meer informatie naar www.richmind.nl

Bekijk hieronder het waardevolle interview met Falco en Jaco van Rich Mind

Beluister de podcast via Spotify

In onderstaande video krijg je een goede indruk van de inhoud van de trainingen

Ontvang maarliefst 25% korting met deze kortingscode: MINDSET25

Over de schrijver
Mijn missie is om mensen wakker te schudden. Ik help mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Op Puur Mindset Academy.nl laat ik zien welke stappen je hiervoor allemaal kunt ondernemen en welke tools je kunt toepassen. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als op mijn social media kanalen en podcast.
Reactie plaatsen