Podcast #29 & #65: Interview met Isabelle Feteris
18 april 2021 
in podcast
0 min. leestijd

Podcast #29 & #65: Interview met Isabelle Feteris

In deze aflevering heb ik een interview met Isabelle Feteris. Isabelle heeft, net als ik, compleet haar mindset veranderd op een bepaald moment in haar leven waarop ze erachter kwam dat ze het anders wilde doen.

Ze bereikte de top in de wereld van het powerliften en als mindset coach helpt ze nu anderen ook een topsportmentaliteit te creëren.

In podcast #29 vraag ik haar naar de hoogte- en dieptepunten van de wereld van de topsport. Hoe ga je om met tegenslagen en stelt ze tevens vragen aan mij.

In podcast #65 praten we over money mindset. Met welke overtuigingen zijn we opgegroeid op het gebied van geld? Hoe besteden we ons geld en waar investeren we in?

Ik vind het altijd supertof om met mensen te praten die op dezelfde manier in het leven staan als ik. Ik leer vaak toch weer nieuwe dingen of kijk anders tegen bepaalde situaties aan.

Bekijk en beluister hieronder de podcastafleveringen met Isabelle Feteris.

Bekijk hieronder de Mindset Recharge Cursus

Wat leer je o.a. in deze cursus?

Gebruik de kortingscode Jerik en ontvang maarliefst 50% korting op de cursus!

Over de schrijver
Mijn missie is om mensen wakker te schudden. Ik help mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Op Puur Mindset Academy.nl laat ik zien welke stappen je hiervoor allemaal kunt ondernemen en welke tools je kunt toepassen. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als op mijn social media kanalen en podcast.
Reactie plaatsen