Podcast Interview met Harm van Wijk
26 februari 2021 
in podcast
1 min. leestijd

Podcast Interview met Harm van Wijk

Harm van Wijk is een echte beleggingsexpert. Hij werkt samen met ondermeer SNS Bank, Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijft voor De Financiële Telegraaf, BeursPlaza en Beurs.nl.

Na zijn studie is hij in de financiële wereld beland en is hij zich steeds meer met beleggen gaan bezig houden. Hij was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van De Financiële Telegraaf.

Hij zegt over zichzelf:

"Ik heb in de afgelopen jaren door de internetbubbel en de kredietcrisis wel het nodige voor mijn kiezen gehad. Ook hier geldt, dat als je er niet dood aan gaat, maakt het je sterker."

In deze podcastaflevering geeft hij antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kun je nu het beste beginnen met beleggen?
  • Hoe hoog bedraagt de investering voor een startende belegger in geld?
  • Welke strategieën zijn er allemaal?
  • Waar kun je het beste in beleggen op dit moment?
  • En je kunt nog veel meer zien en horen in deze aflevering!

Ga voor meer informatie naar www.beleggen.com

Bekijk hieronder het interview met Harm van Wijk

Luister via Spotify

Over de schrijver
Mijn missie is om mensen wakker te schudden. Ik help mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Op Puur Mindset Academy.nl laat ik zien welke stappen je hiervoor allemaal kunt ondernemen en welke tools je kunt toepassen. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als op mijn social media kanalen en podcast.
Reactie plaatsen