Video Aspect Ratio: 16:9

Verander je mindset, verander je leven

PMA staat voor Puur Mindset Academy en ik ben er om jou als persoon mentaal sterker en gezonder te maken. Dat doe ik door de beste tips en nieuwste trends te delen via mijn ebooks, blogs, video’s, cursussen, podcast en door gelijkgestemde mensen te verbinden binnen mijn Puur Mindset Academy Community.

Eigenaar van de Puur Mindset Academy

Jerik van Nuenen startte in 2020 vanuit thuis, in coronatijd, de PMA om mensen te inspireren met hoe ze door middel van hun denkwijze te veranderen hun mentale gezondheid naar een hoger niveau kunnen tillen. Jerik specialiseerde zich in levenskunst en schreef hierover een ebook 'Word de beste versie van jezelf' waarmee hij in 1 klap online veel naamsbekendheid kreeg. Na het e-book volgende een online community omdat hij graag like-minded mensen met elkaar wilde verbinden. In 2022 lanceerde hij zijn eerste online programma, de Puur Mindset Academy Masterclass. Hiermee geeft hij jou alle handvatten en tools om jouw ideale leven te leven.
Ik heb me nooit echt "klant" gevoeld bij de PMA, maar eerder onderdeel van het bedrijf
Patricia Swanenberg

Mijn methode

In 2020 verscheen mijn ebook 'Word de beste versie van jezelf' die inmiddels ruim 5000 keer is gedownload. Dit boek bevat alle wijze levenslessen die ik de afgelopen 10 jaar heb geleerd op het gebied van mindset, denkwijze en persoonlijke ontwikkeling. Deze waardevolle levenslessen geef ik graag weer door aan anderen.