Puur Mindset Academy ...

Als Je Graag MEER Wilt Bereiken in het Leven Heb Je Daarvoor De JUISTE Mindset Nodig!

We zijn van kinds af aan eigenlijk allemaal geprogrammeerd om naar school te gaan, een 9 tot 5 baan te nemen en te werken tot ons pensioen. Maar als je meer wilt halen uit het leven, is het belangrijk om daarvoor een andere mindset aan te leren. Een mindset waarmee je meer kunt halen uit het leven.Op deze pagina ga ik dieper in op het ‘Word de beste versie van jezelf’ E-book dat ik geschreven heb. Hier lees je precies wat jij allemaal leert in het audioboek zodat je precies weet wat je koopt. Wil jij werken aan je mindset en de beste versie van jezelf worden? Lees dan zeker verder.

Bekijk eerst DEZE VIDEO

Wie ben ik?

Mijn naam is Jerik van Nuenen, levenskunstenaar, en ik leef elke dag mijn mooiste leven. Dit heeft vooral te maken met mindset, mijn manier van denken, communiceren en de keuzes die ik elke dag maak die bijdragen aan mijn geluksgevoel.

Helaas worden deze belangrijke zaken in het leven niet op school geleerd en daarom heb ik er voor gekozen om mezelf op het gebied van mindset verder persoonlijk te ontwikkelen.

Ik heb o.a. veel succesvolle mensen bestudeerd zoals, wereldberoemde sporters, filmsterren, artiesten en beroemde zakenmensen en ze hadden allemaal 1 ding gemeen…

Ze hebben allemaal dezelfde mindset.

De belangrijkste dingen die ik heb geleerd van deze mensen heb ik verwerkt in mijn eigen e-book.

Wat is het “Word de beste versie van jezelf” e-book?

Het “Word de beste versie van jezelf e-book” is een e-book dat geschreven is om jou verder te helpen in het leven. Het e-book is vooral gericht op het verbeteren van je mindset. In het e-book staan vooral onderwerpen die gebaseerd zijn op de denkwijze van succesvolle mensen .

Als jij het zat bent om een 9 tot 5 baan te werken of als jij niet lekker op je plek zit bij je werk, helpt het werken aan je mindset omdat te veranderen. Met alles dat jij wilt bereiken in het leven is mindset het allerbelangrijkste.

Als je met dit boek aan de slag gaat, zal je mindset veranderen als jij toepast wat je leert in het boek. Als je de informatie alleen maar leest en er vervolgens niets mee doet, helpt het e-book je natuurlijk niet.

Het e-book is eigenlijk wat jij ervan maakt. Aan de hand van dit e-book kun jij aan de slag gaan met bepaalde aspecten in je leven.

Wat je gaat ontdekken

1. Hoe je een positieve mindset krijgt

Ik ga je vertellen hoe jij jouw dag, vanaf het moment dat je ’s ochtends opstaat tot het moment dat je ’s avonds weer naar bed gaat, met een volle dosis energie goed door kunt komen. Ik heb hiervoor veel boeken bestudeerd, online cursussen over mindset en persoonlijke ontwikkeling gevolgd en seminars bijgewoond. Als ik positief kan denken, kan iedereen het.

Dus jij ook!

2. Hoe je anders kunt gaan denken

Wanneer je mijn e-book leest zul je ontdekken dat ik een andere manier van denken heb. Een manier die veel succesvolle mensen gebruiken waaronder, topsporters, bekende artiesten, filmsterren en beroemde zakenmensen waardoor ze keer op keer successen behalen.

3. Hoe je jouw communicatie kunt verbeteren

De kwaliteit van je communicatie bepaalt voor een gedeelte de kwaliteit van je leven. Ik ga je leren hoe je goede, duidelijke en heldere vragen aan jezelf en aan anderen moet stellen zodat je datgene voor elkaar krijgt wat je graag echt wilt. Heel simel, maar heel effectief.

4. Hoe je beter beslissingen kunt maken

Soms sta je voor een moeilijke keuze in je leven. Als je kiest voor het een dan moet je het andere laten vallen. Twijfel jij altijd in veel situaties of aan jezelf? Met de juiste kennis in het achterhoofd die ik beschrijf in mijn e-book zul je voortaan op een makkelijkere manier beslissingen nemen die voorheen moeilijk waren.

5. Hoe jij straks de beste versie van jezelf kunt worden!

Om echte liefde, goede relaties en een fijn leven op te bouwen is het belangrijk om eerst een gezonde relatie met jezelf op te bouwen. Dit zal je op alle vlakken van je leven helpen. Ik ga je precies uitleggen hoe ik in de afgelopen jaren de beste versie van mezelf ben geworden en hoe jij dit ook kunt worden.

6. Hoe jij uiteindelijk jouw mooiste leven kunt leven

Gelukkige mensen leven gezonder, langer en met meer plezier. Ze zijn creatiever, inventiever, energieker en bereiken meer. Ze zijn veerkrachtiger bij tegenslagen, ze zijn succesvoller in vrijwel alles wat ze doen en ze doen vooral wat ze gelukkig maakt. Het is een positieve vicieuze cirkel. Wat kun je doen om positief in het leven te staan? Ik leg het jou haarfijn uit in mijn e-book.

In onderstaande video kun je de inhoud van de ebooks bekijken.

Koop het e-book ‘Word de beste versie van jezelf‘!

75% procent compleet

Van € 79,- NU tijdelijk voor slechts

37,50
Download DIRECT Mijn E-book!

Geen zorgen. Ik hanteer een 14 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie!

Je loopt dus geen enkel risico.

Voor wie is dit ebook geschikt?

Dit boek is uiterst geschikt voor jou als jij wilt werken aan jezelf. Als jij een betere versie van jezelf wilt worden en meer uit het leven wilt halen, is dit boek geschikt voor jou.

In dit boek krijg je alle handvatten die je nodig hebt om verschillende aspecten van je leven aan te passen en zo de beste versie van jezelf te worden

Vaak wil je wel werken aan jezelf, maar heb je zelf geen idee waar je moet beginnen. Dit boek helpt je daarbij.

Wat is het doel van dit e-book?

Ik heb dit boek geschreven met als doel om jou inzicht te geven in waar je precies naartoe wilt in het leven. Ook heb ik dit boek geschreven zodat jij meer uit het leven kunt halen en dat je weet hoe je dat aanpakt.

Hoe is dit e-book opgebouwd?

Je weet nu ongeveer wat je kunt verwachten van het boek en waarom het ebook is geschreven. Om je een idee te geven van de inhoud van het boek, geef ik je graag een overzicht van het e-book.

Hoofdstuk 1: Volg je passie

Hoofdstuk 2: De kwaliteit van je communicatie  

Hoofdstuk 3: De kracht van goede vragen  

Hoofdstuk 4: Tijd is kostbaar

Hoofdstuk 5: Waan van de dag

Hoofdstuk 7: Geluk is een mindset

Hoofdstuk 8: Geluk en je overtuigingen

Hoofdstuk 9: Meest voorkomende oorzaken van mislukkingen

Hoofdstuk 10: De juiste mensen om je heen

Hoofdstuk 11: Angst overwinnen

Hoofdstuk 12: Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt

Hoofdstuk 13: Geluk is een mindset

Hoofdstuk 14: Je bent wat je denkt

Hoofdstuk 15: Hoe kun je meerdimensionaal denken

Hoofdstuk 16: Positieve affirmaties

Hoofdstuk 17: Waarom beslissingen maken zo moeilijk is

Hoofdstuk 18: Mindfulness

Hoofdstuk 19: De wet van aantrekkingskracht

Hoofdstuk 20: Gezondheid

Hoofdstuk 21: Wees dankbaar

Hoofdstuk 22: Ochtendritueel

Hoofdstuk 24: Lach naar het leven

Hoofdstuk 25: Hoe omgaan met het verleden

Hoofdstuk 26: Nooit meer zorgen en stress

Hoofdstuk 27: Maak fouten

Hoofdstuk 28: Stap uit je comfortzone

Hoofdstuk 29: Mijn 7 stappen voor succes

Hoofdstuk 30: Mijn 10 favoriete citaten van Tony Robbins

Hoofdstuk 31: Visualiseer je ideale leven

Hoofdstuk 32: 10 keuzes waar je over 10 jaar spijt van hebt

Hoofdstuk 33: Het Belang van het hebben van een goede mentor  

Zoals je ziet is het een heel uitgebreid boek en komen er veel aspecten voor het verbeteren van je leven aan bod.

In dit boek komen werkelijk alle aspecten van een succesvolle mindset aan bod zodat jij na het lezen van dit ebook een goede kans hebt om ook succesvol te worden en de beste versie van jezelf te worden.

Inclusief Luisterboek!

Naast het E-book kun je tijdens het wandelen, hardlopen, fietsen, reizen in het openbaar vervoer, in de auto of vliegtuig het luisterboek beluisteren. Alle hoofdstukken zijn apart ingesproken. De audio is van hoge kwaliteit.

Nu TIJDELIJK met 3 GRATIS BONUS e-books!

Bonus 1:

22 Tips voor geluk t.w.v. € 17,95

Werken aan je geluk, wie wil dat nou niet. De kans bestaat dat je al een mate van geluk in je leven hebt, maar er is altijd ruimte voor verbetering. In dit e-book krijg je 22 tips om nog gelukkiger door het leven te gaan.

Deze e-books zijn ook zonder het e-book De beste versie van jezelf zeer waardevol, maar doordat ze met elkaar gecombineerd zijn profiteer je eigenlijk maximaal.

Bonus 2:

20 mindset life hacks t.w.v. € 14,95

In dit e-book deel ik 20 life hacks om je mindset te verbeteren. Met deze life hacks kun je nog sneller en beter werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Bonus 3:

150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf t.w.v. € 12,95

Met dit e-book krijg je dankzij het stellen van de juiste vragen aan jezelf, meer inzicht in jezelf . Door aan de slag te gaan met dit ebook leer je vragen stellen die bepaalde dingen in het leven beter op een rij zetten.

Gratis toegang tot de besloten facebook community met “like-minded” mensen!

Tijdelijk aanbod:

Gratis Zoom coachingscall van 1 uur t.w.v. € 75

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken waar jouw huidige situatie, wat je graag ECHT wilt en op welke manier ik jou hierbij het beste kan ondersteunen. Veel mensen hebben hierdoor nieuwe, verhelderende en waardevolle inzichten gekregen. Hierdoor hebben ze bepaalde keuzes gemaakt en/of radicale beslissingen genomen waardoor de kwaliteit van hun leven “NEXT LEVEL” is gegaan.

Deze aanbieding loopt af over

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec

Zij gingen jou voor

Een kleine greep uit de ervaringen van andere lezers

Jerik van nuenen is een ervaringsdeskundige en een zeer betrouwbaar persoon. Er staat veel waardevolle informatie in dit e-book. Wij hebben onze mindset positief ontwikkeld en wij raden iedereen aan dit e-book te lezen!

— Daphne & Denise
Review door de website slaapbalans.nl
Review door de website ddreviews.nl
Review door Liesbeth de Korte

Als jij deze pagina helemaal tot het einde hebt gelezen bestaat de kans dat jij nog steeds interesse hebt om dit e-book aan te schaffen of je hebt er zelfs meer interesse in gekregen.

Het is altijd goed om te werken aan jezelf en om regelmatig te investeren in nieuwe kennis en vaardigheden. De beste investering die je kunt doen is de investering in jezelf.

Het investeren in een e-book is ook een investering in jezelf en ik kan je van harte aanraden om met mijn e-book aan de slag te gaan.

Ook ik heb flink gewerkt aan mijzelf om het leven te leven dat ik graag wil. Vooral als je nu niet blij bent met het leven dat je leeft, of als je bepaalde dromen hebt raad ik je aan om aan de slag te gaan met mijn e-book.

Ook is het nog belangrijk om te zeggen dat alle bonus ebooks die je erbij krijgt perfect aansluiten bij het e-book en daarom een verruiming zijn. 

Wil jij werken aan je mindset en zo de beste versie van jezelf worden? Dan raad ik je zeker aan om mijn e-book te downloaden.

Download NU het e-book “Word de beste versie van jezelf”!

  • Krijg een positievere mindset
  • Maak betere keuzes
  • Verbeter de kwaliteit van je communicatie
  • Verbeter de kwaliteit van je leven
Download DIRECT het E-book!

Om deze website goed te laten werken, te optimaliseren en personaliseren worden er cookies geplaatst. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close