Waardevolle tips om van je angst af te komen?

  • Verdiep je in de angst
  • Zo verander je makkelijker van gedachten
  • Zo ga je angst niet uit de weg
  • Goede ademhalingsoefening om jezelf te ontspannen
  • Met een simpele techniek de spanning uit je lichaam halen
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Gratis Download
 

Ik was alleen maar bezig met mijn angst, en niet hoe ik er het beste vanaf kon komen. Jerik heeft met de tips die hij in dit e-book omschrijft ervoor gezorgd dat ik nu minder last heb van angst dan voorheen.

Anja van den Nieuwenhuizen

Angst is een hoge graad van stress. Het is een normale emotie die we allemaal wel eens voelen. Het liefst gaan we de dingen waar we bang voor zijn uit de weg. Begrijpelijk, maar de confrontatie aangaan werkt vaak beter. Het is jammer als je door je angst leuke gebeurtenissen in het leven misloopt. 


Zelf heb ik hier ook mee te maken gehad in mijn leven. Jarenlang heb ik angst voor de dood gehad en angst, angst om ontslagen te worden op mijn werk en angst dat ik geen geld meer zou hebben. In dit e-book geef ik je tips hoe je van je angst af kunt komen.

null

Goed e-book! Bedankt voor de waardevolle tip over ademhalen. Ik ga hier nu veel bewuster mee om.
Coen Vissers
Hele waardevolle tips, dankjewel. Ik merk nu, sinds ik er meer op uit ga, dat ik minder snel aan mijn angst denk.
Linda Vos
Door meer te ontspannen en ademhalingsoefeningen te doen merk ik dat mijn angst minder is geworden.
Esther van Dijk

Klaar voor een angstvrij leven?

Klaar om aan de slag te gaan om jouw angst te overwinnen? Download dan nu gratis mijn e-book en ontvang de beste tips om van jouw angst af te komen.
50%
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden
Download hier