Wil jij graag méér geluk ervaren in jouw leven?

Download dan mijn ultieme blauwdruk voor een gelukkiger leven

Download gratis 
Dankzij dit e-book ben ik tot de conclusie gekomen dat ik opgevoed ben met de verkeerde overtuigingen, waardoor ik jarenlang ongelukkig ben geweest door alle emotionele bagage die ik bij me droeg. Jerik houdt je met dit gratis e-book een spiegel voor waardoor je keihard geconfronteerd wordt met jezelf... En dat is wat mensen, zoals ik, echt nodig hebben om verder te kunnen groeien in het leven.
Marga den Dekker

De ultieme lifehacks voor een gelukkiger leven ervaren?

 • Leer te accepteren wie je bent
 • Stop met het geloven van je negatieve gedachten
 • Laat je emotionele bagage los
 • Krijg een goede balans tussen inspanning en ontspanning
 • Focus op 1 ding
50%
Download nu

Inmiddels al 5000 keer gedownload!

PeterPaul van de Ven
Dankzij dit E-book ben ik mezelf meer en beter bewust geworden van mijn negatieve gedachten.
Lars provoost
Ik heb van Jerik echt geleerd dat een goede focus ontzettend belangrijk is.
Steffie Timmermeester

Dankzij de waardevolle tips ben ik minder gaan piekeren en meer in actie gekomen.

10 Mindset Lifehacks die zorgen voor een gelukkiger leven

Met dit E-book kan iedereen, die op zoek is naar meer geluk, een betere versie van zichzelf worden. 


Dit E-book heb ik speciaal voor mensen  geschreven die zichzelf ongelukkig voelen door belemmerende gedachten en overtuigingen. Door de lifehacks toe te passen in het dagelijks leven zul je meer geluk ervaren en zal de kwaliteit van je leven naar een hoger niveau worden gebracht.


 • Lifehack 1: Zijn wie je bent
 • Lifehack 2: Stop met geloven van je negatieve gedachten
 • Lifehack 3: Luister naar je hart
 • Lifehack 4: Loslaten van emotionele bagage
 • Lifehack 5: Wees dankbaar
 • Lifehack 6: Tips voor balans tussen inspanning en ontspanning
 • Lifehack 7: Stop met jezelf te vergelijken met anderen
 • Lifehack 8: Minder piekeren
 • Lifehack 9: Kom in de flow!
 • Lifehack 10: Focus op 1 ding

Jerik van Nuenen

Ik weet als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Geluk kreeg voor mij pas echt betekenis toen ik mezelf ging verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en mijn eigen denkwijze. Doordat ik ongelukkig werd door te voldoen aan de verwachtingen van anderen en de maatschappij besloot ik de regie van mijn leven in eigen handen te nemen. 


Ik kreeg een enorme drive voor persoonlijke ontwikkeling en kraakte de code om vanuit een basis van innerlijke rust mijn grootste dromen waar te maken. Door bewust te worden van mijn innerlijke wereld, mijn denk- en gedragspatronen te veranderen en met name te vinden wat werkt voor mij op de lange termijn, is mijn leven positief veranderd. Ik zag daarbij zoveel mensen (jong en oud) struggelen met hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Maar ook met hun energie, zelfbeeld en prioriteiten stellen, dat ik besloot om hierin het verschil te maken. Het werd mijn levensmissie.

De verandering

Na diverse succesvolle carrières als DJ, in de retail, in de golfsport en in de media besloot ik, tijdens de coronaperiode, mijn eigen platform Puur Mindset Academy op te richten, waarmee ik met het Online Masterclass Programma honderden mensen coach, inspireer en motiveer om de kwaliteit van hun leven naar een 'NEXT LEVEL' te laten gaan. Dit programma is ontstaan door de velen wijze levenslessen die ik tot nu toe in mijn leven heb geleerd van verschillende leraren en topcoaches. 

Mijn missie is om mensen wakker te schudden.

null

null

Wil jij graag meer geluk ervaren in het leven?

Deze 10 Mindset lifehacks gaan jou daarbij helpen!

Your information is safe with us