Stop met het maken van excuses.

Boek een GRATIS 1-op-1 videocall met mij.

Plan een +/- 45 minuten gesprek in en laten we kijken hoe ik je persoonlijk kan helpen naar een zinvol en gelukkig bestaan.

10 

Jaar ervaring op het gebied van levenskunst

4

Jaar levenscoach

150+

Mensen succesvol gecoached

Beslissingen maken doe je met je hart

Als mens maken we elke dag beslissingen en keuzes. Elke keuze die je maakt bepaalt de koers van je leven. 


Met het 1 op 1 coaching traject krijg je mij als glasheldere spiegel, die je precies de feedback geeft die jij nodig hebt om naar het volgende niveau te komen.


Ik zorg er tevens voor dat je leert kiezen vanuit je hart (want dat klopt) en zodoende help ik jou aan een 'kloppend' antwoord op al je vragen. Niets geeft namelijk meer rust in je hoofd dan een genomen besluit.

Waarom wij even moeten bellen?

Krijg een positieve mindset

Heb je continu last van negatieve gedachtes, belemmerende overtuigingen, angst en onzekerheid? Na de call beschik je weer over een dosis positieve energie!

Krijg meer vrije tijd

Geen tijd = geen prioriteit. Veel mensen zeggen vaak dat ze het te druk hebben met heel veel dingen. In werkelijkheid zijn ze druk in hun hoofd met dezelfde gedachtes. Je leert om goed omgaan met je tijd en de juiste prioriteiten te stellen.

Doe alleen dingen die je echt leuk vind om te doen

In ons dagelijks leven zijn we vaak met teveel dingen bezig die we niet leuk vinden. Ga meer tijd besteden aan dingen die je wel leuk vind om te doen. 

Wees een inspiratiebron voor anderen

Zou je ook graag willen groeien als persoon? Investeer dan in je eigen mentale gezondheid en deel de waardevolle kennis en inzichten die je hebt geleerd van mij met je omgeving en je zult de juiste mensen aantrekken.

Neem afscheid van belemmerende, negatieve gedachten en overtuigingen

De reden waarom je nu stilstaat is omdat iets jou tegenhoudt... Waar komen die belemmerende gedachten vandaan? Tijdens ons gesprek zal dit duidelijk worden.

Krijg een betere focus

Vaak zit ons hoofd te vol met allerlei zaken die onbelangrijk zijn. Leer de juiste prioriteiten stellen en focus jezelf daar volledig op. 

Recht door zee
Na 4 psychologen "versleten" te hebben die niks uit mij wisten te krijgen omdat ze te voorzichtig waren met hun vragen is Jerik recht door zee en heeft mij telkens een spiegel voorgehouden, waardoor ik als persoon enorm gegroeid ben. Deze manier van coaching had ik echt nodig om verder te komen met mijn leven. Ik ben echt heel erg blij en dankbaar dat Jerik het lichtpunt is geweest in mijn leven.
Linda van Wijk 
Meer levensvreude
Door Jerik's persoonlijke manier van 1 op 1 coaching heb ik eindelijk mijn passie gevonden. Jarenlang was ik ontevreden over mijn leven doordat ik achteraf niet goed wist wat ik nu echt graag wilde. Door de goede levensvragen die Jerik heeft gesteld is duidelijk geworden dat ik een hele grote passie heb voor motorrijden. Hierdoor heb ik weer meer levensvreugde gekregen.
Michel den Ouden
null
null

Dit is niet voor iedereen...

In verband met mijn huidige agenda, kan ik slechts een ZEER BEPERKT aantal coaching cliënten toelaten. (Niet meer dan 30 per jaar). Ik geef de voorkeur aan een 6 maanden-programma om het maximale resultaat te bereiken.

Klaar voor Verandering?