Stop met het maken van excuses.

Boek een GRATIS 1-op-1 videocall met mij.

Plan een +/- 45 minuten gesprek in en laten we kijken hoe ik je persoonlijk kan helpen om jouw leven mooier en je mentale gezondheid sterker te maken.

Waarom wij even moeten bellen?

Krijg een positieve mindset

Heb je continu last van negatieve gedachtes, belemmerende overtuigingen, angst en onzekerheid? Na de call beschik je weer over een dosis positieve energie!

Krijg meer vrije tijd

Geen tijd = geen prioriteit. Veel mensen zeggen vaak dat ze het te druk hebben met heel veel dingen. In werkelijkheid zijn ze druk in hun hoofd met dezelfde gedachtes. Je leert om goed omgaan met je tijd en de juiste prioriteiten te stellen.

Doe alleen dingen die je echt leuk vind om te doen

In ons dagelijks leven zijn we vaak met teveel dingen bezig die we niet leuk vinden. Ga meer tijd besteden aan dingen die je wel leuk vind om te doen. 

Wees een inspiratiebron voor anderen

Zou je ook graag willen groeien als persoon? Investeer dan in je eigen mentale gezondheid en deel de waardevolle kennis en inzichten die je hebt geleerd van mij met je omgeving en je zult de juiste mensen aantrekken.

Neem afscheid van belemmerende, negatieve gedachten en overtuigingen

De reden waarom je nu stilstaat is omdat iets jou tegenhoudt... Waar komen die belemmerende gedachten vandaan? Tijdens ons gesprek zal dit duidelijk worden.

Krijg een betere focus

Vaak zit ons hoofd te vol met allerlei zaken die onbelangrijk zijn. Leer de juiste prioriteiten stellen en focus jezelf daar volledig op. 

Ik leef mijn ideale leven dankzij een belangrijke beslissing, en ik wil jou helpen om dit ook te bereiken.

Hey! Ik ben Jerik van Nuenen en ben door onder andere het AD.nl geïnterviewd. In de afgelopen jaren heb ik mezelf de afgelopen jaren volledig gestort op het sterker maken van mijn eigen mentale gezondheid, en wil jou ook graag helpen om dit te doen.

Laten we een belafspraak inplannen en bellen om te kijken hoe ik jou verder op weg kan helpen om ook jouw leven te laten leven.

Dit is hoe het werkt:

1.

Boek een gratis belgesprek via één van de knoppen op deze site

2.

Ik bel jou via Zoom op het door jou doorgegeven gewenste datum + tijdstip

3.

Tijdens het gesprek gaan we kijken waar je nu staat, waar je graag naar toe zou willen en hoe ik jou kan helpen om jouw persoonlijke doelen te laten bereiken.
null
null

Klaar voor Verandering?